Idas Protein-brød/ det sunde mellem måltid.

 

Ingredienser til ca. 6-7 stk. :

1 banan
6 æg
1 håndfuld mandler
1 håndfuld rosiner
3 skefulde protein pulver ( vanille, neutral eller kakao )
1 teskefuld kanel
2,5-3 dl. Havregryn

Mos bananen med en gaffel.
Slå 6 æg ud og brug kun æggehviderne (smid evt. 1-2 blommer i, hvis du ønsker lidt ekstra guf)
Bland det med protein pulveret. Sørg for at der ikke er pulver klumper. Jeg bruger en stavblender.
Hak mandlerne, så der stadig er lidt bid i dem. Smid dem i sammen med rosinerne og kanel.

Herefter gør du blandingen tykkere med havregrynene. Hæld lidt i af gangen. Det skal stadig være vådt når du er færdig.

Lad det stå og hvile i 15 minutter inden du sætter dem i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter indtil de er gyldne. Ovne er jo forskellige, så du må prøve dig frem.
Jeg plejer at tage ”dejen” med en ske og sætte den på en bradepande. Der bliver 6-7 stykker ud af denne portion.

Lad dem køle af inden du smider dem i poser. De kan fryses, men hvis du ikke gør det,  skal de ligge i køleskab.